Skip to main content

Política de privacitat

Política de privacitat i protecció de dades

1. Responsable del tractament

Les dades personals que s'obtinguin a través d'aquest web són confidencials i estan incorporades a un fitxer informatitzat que conté la informació. El responsable del tractament de les dades és Edicions del Periscopi, SL (Còrsega, 371, 6è, 08031 Barcelona).

2. Finalitat del tractament

Només es faran servir per fer-vos arribar un butlletí que té la finalitat d'informar sobre els llibres i les notícies d'Edicions del Periscopi, i també de les activitats que organitzi l'editorial o aquelles en què participi.

Les vostres dades seran custiodiades amb les màximes garanties de confidencialitat conforme a la normativa vigent de protecció de dades.

3. Legimitació

La legimitació per al tractament de les vostres dades és el consentiment expressat a l'hora de subscriure-us al butlletí d'Edicions del Periscopi.

4. Termini de conservació

Les vostres dades seran conservades mentre l'interessat no en sol·liciti la supressió.

5. Destinataris

No comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d'acord amb la llei aplicable.

6. Drets

Us recordem que, d'acord amb el Reglament general de protecció de dades, teniu el dret de revocar, en qualsevol moment, el consentiment atorgat, així com exercir els vostres drets d'accés, rectificació, restricció, cancel·lació, portabilitat i d'oposició al tractament de dades mitjançant correu electrònic a la nostra adreça de correu electrònic: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o a l'adreça postal d'Edicions del Periscopi: carrer Beat Almató, 10, àt, 08023-Barcelona.

Així mateix, teniu dret d'iniciar reclamacions davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades: c/ Jorge Juan, 6, 28001-Madrid.

  • Hits: 57765