Skip to main content

Cada color d'un riu

Manel de la Rosa

Escafandre, 1
Data de sortida: Novembre del 2012
ISBN: 978-84-940490-1-9
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
248 pàgines
Preu:
18,00 euros

A dos nens solitaris amb un vincle especial, l'Àlex i la Minkara, els separa un fet traumàtic que posa fi a la seva infància. Deu anys després, l'Àlex s'ha convertit en algú que viu al marge de les emocions, fins que coneix en Sigurd, un danès sorneguer i, sobretot, la Xènia, una noia resolta i imprevisible. Quan la Minkara reapareix intenten reprendre la seva relació, ara com a adults, i l'Àlex retroba esperançat sensacions que creia irrecuperables. Però a ella l'enverina una obsessió antiga i perillosa que els arrossega i que amenaça de destruir-los.

El riu imparable de la vida, indiferent als nostres intents d'atrapar-lo en ambre. Una novel·la que enfronta els personatges a la pulsió que separa l'abisme de la salvació, l'amor de la mort.

«Com es pot saber quins camins hauríem recorregut si les ferides es tanquessin sense cicatriu?»

Manel de la Rosa

Manel de la Rosa (Barcelona, 1961) és professor de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, on en l'actualitat ensenya tècniques narratives i novel·la. Compagina l'escriptura i la docència amb activitats com lutier de guitarres elèctriques i desenvolupador de programari lliure. La seva escriptura beu, entre d'altres, de F. Scott Fitzgerald, Italo Calvino, Gao Xingjian i Paul Theroux, i d'obres visuals com els retrats fotogràfics de Richard Avedon o les novel·les gràfiques de Peter Milligan. El 2007 publica el relat curt «L'holandès», inclòs com a finalista en el volum III Premi de Narrativa Breu Districte V, i es dedica tot seguit a Cada color d'un riu, novel·la que presentem en aquesta edició.

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

L'AQUARI

David Vann

ATRAPA LA LLEBRE

Lana Bastašić

THE LEFTOVERS

Tom Perrotta

L'INTEGRISTA RETICENT

Mohsin Hamid