Skip to main content

Com fer-se fastigosament ric a l'Àsia emergent

Mohsin Hamid

Traducció de: Carles Miró
Antípoda, 4
Data de sortida: Juny del 2013 
ISBN: 978-84-940490-5-7
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
176 pàgines
Preu:
16,50 euros

Parodiant els llibres d'autoajuda empresarial, Hamid narra la història d'un noi pobre d'entorn rural que esdevé el magnat d'una gran corporació; aquest heroi anònim construeix un imperi a partir del bé més fluid i cada vegada més escàs: l'aigua. Però segueix enamorat d'una noia guapa amb qui comparteix origen i sort, i els seus camins es creuen una vegada i una altra d'acord amb les fluctuacions del destí.

Política sense ser didàctica, tendra sense ser sentimental, espiritual sense ser religiosa. Una mirada decidida a la violència i a l'esperança, mitjançant dos personatges inoblidables que troben un bocí d'intimitat transcendent en uns temps de turbulències devastadores.

«Si no és que n'estàs escrivint un, un llibre d'autoajuda és un oxímoron.»

Mohsin Hamid

Les obres de Mohsin Hamid (Lahore, Pakistan, 1971) s'han traduït a més de trenta llengües a tot el món, gaudeixen d'un reconegut èxit de crítica i públic, i s'han adaptat al cinema.Ha viscut mitja vida al Pakistan, ha estudiat a les universitats americanes de Princeton i Harvard, on va ser alumne de Joyce Carol Oates i Toni Morrison, i ha treballat a Nova York i Londres. Com fer-se fastigosament ric a l’Àsia emergent (Periscopi, 2013) va ser el primer llibre de Hamid que es va traduir al català. L’integrista reticent (Periscopi, 2015) va ser seleccionada com una de les millors novel·les de la dècada per The Guardian i de l’any per The Washington Post, San Francisco Chronicle, Publishers Weekly i The New York Times. Sortida a Occident (Periscopi, 2017) s'ha convertit en un dels llibres més esperats de l'any i ha rebut crítiques entusiastes de la premsa, que ha destacat la lucidesa de l'autor a l'hora de retratar el món contemporani.


ALTRES TÍTOLS DE L'AUTOR A PERISCOPI

Traducció de Carles Miró

Carles Miró (Tremp, 1968) va estudiar filosofia a la UB, va ser un dels primers bloguers en català de la xarxa i va col·laborar com a crític literari a l’Avui i El País. Des del 1999 es dedica professionalment a la correcció i edició de textos i a la traducció. Entre d’altres autors, ha traduït llibres de Raymond Carver, Noam Chomsky, Robertson Davies, Marie Darrieussecq, Jennifer Egan, Mario Puzo i Edmund de Waal.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER CARLES MIRÓ

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

L'INTEGRISTA RETICENT

Mohsin Hamid

SORTIDA A OCCIDENT

Mohsin Hamid

QUALITYLAND

Marc-Uwe Kling

L'ACUSACIÓ

Bandi