Skip to main content

Taurons en temps de salvadors

Kawai Strong Washburn

Traducció de: Josefina Caball
Antípoda, 58
Data de sortida: Novembre del 2021
ISBN: 978-84-17339-76-0
Enquadernació: Rústica
Format: 140x210 mm
Número de pàgines: 448
Preu: 19,90 euros

Quan en Nainoa Flores és petit, un tauró el salva de morir ofegat i el retorna sa i estalvi als seus pares, l’Augie i la Malia. Des de llavors, el noi adquirirà poders guaridors. Però aquest miracle capgirarà l’existència de tota la família, sobretot d’en Dean i la Kaui, que hauran d’aprendre a viure sota l’ombra del seu germà divinitzat.

Strong Washburn ens delecta amb una història familiar plena d’elements màgics i alhora terriblement realista, una novel·la fascinant sobre la lluita davant de la incomoditat que provoca la sensació de fracàs i els sentiments d'enveja. Un retrat de Hawaii, la seva mitologia i uns personatges que ens commouen i ens acompanyen més enllà de l’última pàgina.

«A cada racó d’aquesta novel·la hi ha misteri i bellesa.» Imbolo Mbue, The New York Times Book Review

Kawai Strong Wasburn

Kawai Strong Washburn (Hāmākua, 1981) va néixer i va passar la infància a la costa de Hawaii. Els seus contes han aparegut en diverses revistes i antologies, com The Best American Nonrequired Reading, McSweeney’s, Recommended Reading d’Electric Literature o Barrelhouse, entre d’altres. L’any 2015 va rebre la beca Tin House Summer Scholar i també la Bread Loaf. La seva primera novel·la, Taurons en temps de salvadors, ha guanyat el premi PEN/Hemingway 2021 i ha estat traduïda a vuit llengües.

Traducció de Josefina Caball

Josefina Caball i Guerrero és solsonina amb arrels manresanes; des del 1987 es dedica a la traducció, activitat que ha compaginat amb la docència. Ha traduït assaig, memòries, novel·la i literatura juvenil d’autors com Ngũgĩ wa Thiong’o, Vivian Gornick, George Steiner, Behrouz Boochani, Jesmyn Ward, Eudora Welty, Don DeLillo, Richard Ford, Lucia Berlin, Neil Gaiman, Charles i Mary Lamb, Alice Walker i Hernán Díaz.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER JOSEFINA CABALL

- CRÍTIQUES -

- RÀDIO I TELEVISIÓ -

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

LA CONFESSIÓ DE LA LLEONA

Mia Couto

LA MEITAT EVANESCENT

Brit Bennett

CANTEU, ESPERITS, CANTEU

Jesmyn Ward

EL COLIBRÍ

Sandro Veronesi