Skip to main content

A l'ombra d'Amazon

Una història del nostre futur

Alec MacGillis

SEGONA EDICIÓ

Traducció de: Anna Llisterri
Astrolabi, 9
Data de sortida: Març del 2022
ISBN: 978-84-17339-85-2
Enquadernació: Rústica
Format:
140x210 mm
Núm. de pàgines: 
504 pàgines
Preu:
22,50 euros

Durant deu anys el periodista Alec MacGillis ha viatjat pels Estats Units, des de Washington i Baltimore fins a Seattle i San Francisco, investigant i recollint el testimoni de desenes de persones que s'han vist afectades per la influència d'Amazon en la societat i la política nord-americanes. Treballadors esclafats per l'augment del cost de la vida que ha suposat la construcció de centres de processament de dades o magatzems de distribució d'aquest gegant econòmic que ha desplaçat sense remei l'activitat econòmica tradicional de les seves ciutats.

A l'ombra d'Amazon és un estudi sobre una societat fracturada i al límit. Un text de lectura obligada per a tothom que vulgui saber com funciona l'economia global en l'anomenada «època del clic» i que ens mostra, de manera vívida, què pot passar ben aviat a casa nostra si no es restringeix el poder dels monopolis.

«Cataloga les diverses maneres en què l'onada expansiva d'Amazon ha devastat els Estats Units.» The Wall Street Journal

Alec MacGillis

Alec MacGillis és periodista especialitzat en política i política governamental de ProPublica. Ha treballat en les redaccions de The New Republic, The Washington Post i The Baltimore Sun. L'any 2016 va guanyar el Premi Robin Toner a l'excel·lència en reportatge polític, i el 2017, el George Polk de reportatge nacional i l'Elijah Parish Lovejoy. Ha publicat en capçaleres com The New Yorker, The Atlantic o The New York Times Magazine. És autor de The cynic (2014), una biografia sobre el senador Mitch McConnell, i A l’ombra d’Amazon: Una història del nostre futur, el seu primer llibre traduït al català.

Traducció d'Anna Llisterri

Anna Llisterri i Boix (Barcelona, 1969) va estudiar filologia anglesa i germanística a la UAB i entre una cosa i l'altra ja deu fer trenta anys que es dedica a la traducció i la correcció. Ha traduït al català nombrosos llibres de gèneres diversos, principalment de l'anglès. Entre els autors hi ha noms coneguts que van des de Katherine Mansfield fins a George R. R. Martin, passant per Harper Lee, Vikram Seth i Oliver Jeffers.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER ANNA LLISTERRI

- RÀDIO I TELEVISIÓ -

TAMBÉ US PODEN AGRADAR:

L'IMPERI DEL DOLOR

Patrick Radden Keefe

COM FER-SE FASTIGOSAMENT RIC A L'ÀSIA EMERGENT

Mohsin Hamid

QUALITYLAND

Marc-Uwe Kling

LA GRAN TERANYINA

Roger Vinton