Skip to main content

L'aigua és això

David Foster Wallace

SISENA EDICIÓ

Pròleg de Vicenç Pagès Jordà
Traducció de: Ferran Ràfols
Astrolabi, 1
Data de sortida: Novembre del 2014
ISBN: 978-84-941737-4-5
Enquadernació: Cartoné
Format:
110x170 mm
Núm. de pàgines: 
152 pàgines
Preu:
9,90 euros

L’aclamat i malaguanyat escriptor David Foster Wallace reflexiona sobre alguns dels aspectes més importants de la vida en aquest manifest agut i profund. A mesura que busca respostes a preguntes gens senzilles, plasma les seves creences i deduccions sobre la naturalesa humana i dissecciona sense complexos una de les decisions més importants i alhora inconscients que prenem constantment: què pensem del món que ens envolta i de quina manera ho fem.

Escrit amb l’intel·lecte i l’humor inconfusible de l’autor, L’aigua és això ens interpel·la sobre els reptes de la vida diària i ens ofereix reflexions provocadores que ens renoven a cada lectura.

«Les realitats més òbvies, ubiqües i importants sovint són les que més costen de veure.»

David Foster Wallace

David Foster Wallace (Ithaca, Nova York, 1962 - Claremont, Califòrnia, 2008) és considerat, encara avui, un dels novel·listes més importants de les últimes dècades, el millor cronista del malestar dels Estats Units i una de les veus més crítiques i insatisfetes amb l’actual sistema polític i social. La seva obra suposa una nova forma d'entendre la literatura i destaca per la força incendiària del llenguatge i la radicalitat dels seus plantejaments. Punta de llança d’una generació literària convençuda que la circumstància vital del nostre temps no es pot explorar des de l’estètica decadent del realisme, entre les seves obres hi ha novel·les ambicioses com Infinite jest i L’escombra del sistema (Periscopi, 2013), contes curts i relats, recollits en part a Antologia de contes (Periscopi, 2016), a cura de Vicenç Pagès Jordà, i articles, assajos i discursos com L'aigua és això (Periscopi, 2014). He ballat (breument) la conga (Periscopi, 2019) posa a l'abast del lector català una selecció dels articles i reportatges més representatius de David Foster Wallace. Una antologia que tornarà a submergir el lector en l'univers lúcid i irònic d'aquest escriptor convertit ja en una veu única dels darrers anys.


ALTRES TÍTOLS DE L'AUTOR A PERISCOPI

Traducció de Ferran Ràfols Gesa

Ferran Ràfols Gesa (Barcelona, 1975) és traductor de l’anglès i del francès. Després d’estudis diversos sense relació amb la literatura va publicar un llibre de poemes i va descobrir tardanament la vocació traductora. Durant uns anys va compaginar la feina de traductor amb la de professor de matemàtiques, i des del 2008 s’hi dedica exclusivament. Ha traslladat al català autors com ara David Foster Wallace, Vladimir Nabokov, Thomas Pynchon, Siri Hustvedt, Toni Morrison, Joseph Conrad, F. Scott Fitzgerald, Patricia Highsmith, Susanna Clarke, Amélie Nothomb i Emmanuel Carrère.


ALTRES TÍTOLS A PERISCOPI TRADUÏTS PER FERRAN RÀFOLS

TAMBÉ US PODEN AGRADAR: 

L'ESCOMBRA DEL SISTEMA

David Foster Wallace

ANTOLOGIA DE CONTES

David Foster Wallace

HE BALLAT (BREUMENT) LA CONGA

David Foster Wallace

MARY VENTURA I EL NOVÈ REGNE

Sylvia Plath